er på svenska massage i varberg

Här länkas ni till Bokadirekt i Falkenberg, vill ni boka i Varberg, så finns det en Hittar ni ingen passande tid, så hör av er, så ser vi om vi kan ordna en till er. Anette Svensson heter jag som driver WILA Massage & Healing Jag är utbildad certifierad Massageterapeut, Regndroppsmassör, Reflexolog/Zonterapeut, Reiki Healing Med dessa kunskaper kan jag ge er den Svensk klassisk Massage. Jag kommer ut till ert företag och ger 25 min behandlingar av framförallt rygg, nacke, axlar eller där det behövs lite extra. Jag gör svensk klassisk massage som. er på svenska massage i varberg Söker du massör i Varberg? Vi på Hälsorum i centrala Varberg erbjuder klassisk massage för alla. Både i Branschrådet Svensk Massage forskningsdatabas. Adress. Prästgatan 18B 44 Varberg .. Liknande i närheten. Sudjai Thai Massage. Bäckgatan 22, Varberg. Er sida? Svensk Näringsgrensindelning - SNI. Svenska · English Vi har en mängd olika behandlingar att erbjuda så som klassisk djupgående massage, aromadröm, varm oljemassage, fot- och.

Er på svenska massage i varberg - thai limhamn

Köp gärna presentkort till någon du tycker om. Kanske du upplever mycket stress och oro, har utmattningssymtom eller fibromyalgi.

Er på svenska massage i varberg - thai massage

Behandling av käkled och nacke Spänningar och störningar i käkmuskler och käkled påverkar även andra områden i kroppen, som huvudvärk, mage och mentala spänningar. Du får rengöring, ansiktsmask och under tiden masken verkar får du hårbottenmassage.

Er på svenska massage i varberg

0 thoughts on “Er på svenska massage i varberg

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *